Knud Sørensen – Awards and Bibliography

       Bibliography

  • 1965 Den røde Kaffekande-Småborgerlige digte, Poetry
  • 1969 Forsvar for Robotterne , Poetry
  • 1972 Revolutionen i Tøving , Poetry
  • 1974 Drømmen om Græskar , Poetry
  • 1976 Fodtur til det Nordlige Mors, Poetry
  • 1977 Slutsedlen
  • 1978 Beretninger fra en Dansk Udkant
  • 1979 Historie om Martin
  • 1980 Bondeslutspil
  • 1980 Om Vinteren hænger jeg Fur op på Væggen, Poetry
  • 1982 Pletter på Kortet
  • 1984 St. St. Blicher. Digter og Samfundsborger, Biography
  • 1985 Goldschmidt – en Fortrolig Fremmed , Biography
  • 1986 Kunst på Mors
  • 1986 En Landsbyhistorie
  • 1987 Hvad skal vi med Solnedgangen? Poetry
  • 1987 Marginaljord, Short stories
  • 1988 Danmark mellem Land og By, essays
  • 1989 Historier fra Engang,
  • 1990 Op over den Lave Jord. En Bog om Johan Skjoldborg og hans Tid, Biography
  • 1991 Naboskab, Short stories
  • 1992 Sandemoses Ryg, poems
  • 1993 Rundt omkring, Short stories
  • 1994 Samhørighed, Poems
  • 1994 Hvor bor Kulturen? Essays
  • 1997 En tid, Novel
  • 1998 Som man ser det, Short stories
  • 1999 En Befrielse, Novel
  • 2001 Dagligdagen, Poems
  • 2002 Digterne omkring Limfjorden, Biography
  • 2003 Preben Wölck, Kunstneren og Mennesket, Biography
  • 2006 Et Stykke af min Tid, Autobiography
  • 2008 Kun Slutningen mangler, Autobiography
  • 2009 Naturligvis, Poems
  • 2010 Erindringer, Autobiography
  • 2011 Jakob og hans forældre, Novel
  • 2012 Fortællingen om Morslands Voltaire
  • 2013 Først nu, Poems
  • 2015 Mere endnu, Poems
  • Has also contributed to several art books.